Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Starcraft 2 Heart of Swarm - Gameplay Trailer

A tavalyi év legjobban várt játéka volt a Starcraft második része, melynek kampány módját a Blizzard epizódokra bontotta. A hamarosan megjelenő első kiegészítő, a Hearth of Swarm a Zerg kampányt teszi elérhetővé és a mai napon megjelent gameplay trailer is ebbe enged bepillantást.

0 Tovább

L.A. Noire - érdekes time-lapse videó

Az Eurogamer csapata készített egy látványos time-lapse videót az L.A. Noire-ból. A fotósok és videósok által közkedvelt technika lényege, hogy több percen, de inkább több órán keresztül egy fix nézőpontból megadott időközönként készítünk egy állóképet. Az így elkészült fotókat egymás mellé illesztve készül el a time-lapse videó. Eddig főleg felhők és egyéb természeti jelenségek megörökítésére használták ezt a technikát, de úgy látszik, már a mai kor játékai is alkalmasak, hogy témaként szolgáljanak ilyen felvételekhez. Íme!

 

Még több L.A. Noire:

0 Tovább

FIFA 12 - néhány screenshot

Azt gondolom, a FIFA sorozat grafikájára soha nem lehetett panaszunk. Az alábbi képeket megszemlélve így lesz ez a FIFA 12-vel is. Ha a Player Impact Engine és a többi újítás is beváltja a hozzájuk fűzött reményeket, akkor most végre egy igazi futball-szimulátort kaphatunk az Electronic Arts-tól.

Még nincs vége, olvass Tovább >>>

0 Tovább

Heti játékmegjelenések

A héten az alábbi játékok megjelenésére számíthatunk.

Hunted: The Demon's Forge (PC, PS3, Xbox 360)

0 Tovább

Dead Island - az első 20 perc

Ahogy telnek a napok, hetek, egyre több anyag érkezik az ősszel esedékes horror FPS-ből, a Dead Islandből. A hét elején befutott az első gameplay videó, mára pedig megkaptuk az első 20 percet a játékból. Egy biztos, lehulló végtagokból és sugárban spriccelő vérből itt sem lesz hiány. Nézzük, mire megyünk egy tűsarkú cipővel az élőhalottak ellen!

 

Még több Dead Island:

0 Tovább

4Gamers

blogavatar

Hírek, képek, videók, tesztek, ismertetők játékokról játékosoknak.

Utolsó kommentek