Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Crysis 2 - az első 10 perc

Azt gondolom ide felesleges bármilyen komment. PRESS PLAY (on tape)!

0 Tovább

Battlefield 3 - a legújabb ingame képek

Majd csak az ősszel (a pontos dátum jelenleg nem ismert) kerül a boltok polcaira a Battlefield széria legfrissebb epizódja, de csak úgy záporoznak a screenshotok a játékból. Az alább közzétett képeken az egyjátékos kampány első pályájának néhány részletében gyönyörködhettek. A látvány alapján az FPS alatt dübörgő Frostbite 2.0 nevű engine alaposan megizzasztja majd a gépünket.

0 Tovább

Bámulatos Xbox 360 tech demo

A Lionhead Studios vezető programozója, Ben Sugden készített egy videót, mely az általa fejlesztett mega-textúrázás technológiáját hivatott bemutatni Xbox 360-on. A DGC 2011-en bemutatott felvétel címe Mega Meshes. Van még erő abban az Xbox-ban... Íme!

0 Tovább

Fight Night Champion - teszt

Az Electronic Arts által kiadott sportjátékok egyik legfőbb jellemzője, hogy évről évre új verzió jelenik meg belőlük, melyben az aktualizált csapatok, játékos listák mellett ritkán vannak nagyobb változások. Szerencsére a Fight Night sorozat kilóg a sorból, hiszen a legutóbbi Round 4 és a március elején kiadott Champion megjelenése közt két esztendő telt el, ennyi idő épp elég arra, hogy valódi változások, új lehetőségek, funkciók kerüljenek a programba. Igyekeztünk utána járni, vajon csak egy újabb rókabőr lett az idei FN vagy tényleg került bele elegendő újdonság, hogy tizenegy-két ezer forintért megérje megvásárolni.

Még nincs vége, olvass Tovább >>>

0 Tovább

Te leszel a Terminator - Yoostar 2

A héten megjelent Yoostar 2-vel végre megvalósulhat sokunk gyermekkori álma, szerepelhetünk kedvenc filmünk bizonyos jeleneteiben. A Kinect és a PS EYE kameráit illetve mikrofonját használó program tulajdonképpen egy mozis karaoke, a benne található 80 filmjelenetben mi magunk alakíthatjuk a szereplőket. A kiválasztott filmrészletben az általunk alakított szereplő eltávolításra kerül és green box technika segítségével a játékos kerül a helyére, majd a képernyő tetején olvasható szöveget kell megfelelő módon előadnia. A teljesítményünk pontozása mellett, a program képes elmenteni az elkészült snittet, amit akár a YouTube-on is megoszthatunk.

0 Tovább

4Gamers

blogavatar

Hírek, képek, videók, tesztek, ismertetők játékokról játékosoknak.

Utolsó kommentek