Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

World of Warcraft - megérkezett a 4.2-es patch

A mai napon élesedik az európai szervereken a Blizzard MMO-jának legújabb javítása/tartalmi kiegészítője, a Rage of Firelands. A Cataclysm (az utolsó dobozos kiegészítő) megjelenése óta ez a második nagyobb tartalmi csomag, amiben végre új raid contentet is kapnak a játékosok. Az új 10 és 25 fős raid a főellenfele Ragnaros lesz, akivel már egyszer meggyűlt a játékosok baja (jó 5 évvel ezelőtt a Molten Core-ban), de szerencsére a harc teljesen megújult, így azoknak sem lesz unalmas, akik találkoztak az eredeti verziójával. A patch a szokásoknak megfelelően a kasztokat, a kezelőfelületet és a pvp-t is érinti, így rengeteg változással, finomítással nézhetnek szembe a játékosok.

Szintén a patch hozadéka, hogy a WoW kipróbálható verziójáról lekerül az időkorlát, így a max. 20-as szintű 10 goldot felhalmozni képes karakterünkkel akár hónapokig is játszhatunk. Szintén örömteli hír, hogy azon játékosok, akik csak az alap játékkal rendelkeznek, most ingyenesen megkapják a Burning Crusade kiegészítőt.

A teljes patch leírást itt olvashatjátok, a magyar verziót pedig itt.

 

0 Tovább

A Blizzard is segít Japánnak

A World of Warcraft egy havi előfizetéses modell mentén működő MMORPG, így a mikro tranzakciós keretek közt megvásárolható tárgyak semmilyen előnyt nem jelentenek a játékban. Nincs is belőlük túl sok, mindössze néhány mounthoz és kedves, ám teljesen haszontalan háziállathoz lehet ilyen úton hozzájutni. A legújabb ilyen házikedvenc azonban konkrét céllal került a játékba, a Cenarion Hatchling árát (10 euró) ugyanis 100%-ban a japán földrengés és cunami áldozatihoz juttatja a Blizzard. A kiadó egyébként nem először jótékonykodik ilyen módszerrel, a tavalyi akciójukban megvásárolható Pandaren Monk eladásaiból származó 1,1 millió dollárt a Make-A-Wish alapítványnak ajánlották fel.

Így néz ki a Cenarion Hatchling:

 

Még több World of Warcraft:

0 Tovább

World of Warcraft - 4.2 előzetes

Tegnap beszámoltunk róla, hogy a WoW Cataclysm kiegészítője végre megkapta az első content patch-ét, ami az újdonságok mellett rengeteg bugot is hozott magával. A hibák javításán a fejlesztők folyamatosan dolgoznak, így azok hamarosan el is tűnnek a játékból. Azonban a készítőknek más dolga is akad mostanság, ugyanis gőzerővel dolgoznak az új 4.2-es patch-en is. Erre a legjobb bizonyíték a ma kiadott Firelands raid preview videó. A tüzes raidinstanceban a játékosok újra megküzdhetnek majd Ragnaros-szal, aki már a „Vanilla” WoW-ban is főellenségként szerepelt a 40 fős Molten Core-ban.

Még több World of Warcraft:

0 Tovább

World of Warcraft - megérkezett a 4.1-es patch

A mai napon élesedik az európai szervereken a legújabb content patch, a Rise of the Zandalari, melyben rengeteg újdonság és néhány leporolt „régiség” is helyet kapott. A lassan fél éve megjelent Cataclysm kiegészítő óta ez lesz az első tartalmi kiegészítés a világ legnépszerűbb MMORPG-jéhez. A szokásos, kasztokat érintő változtatások mellett a következőkre számíthatunk:

  • Zul’Gurub és Zul’Aman felújított 5 fős változata, utóbbiban az epic felszerelések mellett visszatér az „timed run”-okon megszerezhető medve mount is.
  • Bevezetésre kerül a Dungeon Finder: Call to Arms funkció, mellyel a kevésbé preferált kasztokat próbálják újra aktivitásra bírni.
  • A Guild Finder menüpont behozatalával a klánvezetők és a klán nélküli játékosok dolgát szeretné megkönnyíteni a Blizzard. Ezentúl nem kell Orgrimmar főterén kiabálni a guildek toborzó szövegeit, elég lesz kitölteni az új felület adatlapját és máris minden érdeklődő játékos láthatja, mit is kínál az adott klán.
  • Szintén bevezetésre kerül néhány új, a kezelőfelületet érintő változás is, mint például a karakterválasztó képernyőn, a karaktereink sorrendjének megváltoztathatósága, illetve a karakterünk és a célpontunk infosávjának áthelyezhetősége.

A teljes patch leírást itt olvashatjátok el.

 

Még több World of Warcraft:

0 Tovább

World of Warcraft - Remote Guild Chat

A világ talán legismertebb MMORPG-je már eddig is meg volt támogatva néhány okostelefonokra kiadott segédprogrammal, mint az Authenticator, amivel biztonságosabbá tehetők a hozzáférések, vagy a Mobile Armory, amiben a karaktereink felszerelését, talentezését és achivementjeit böngészhettük, illetve a játékon belüli aukciósházat használhattuk. A Blizzard bejelentése szerint hamarosan újabb interakcióra nyílik majd lehetőségünk telefonunk segítségével. A Remote Guild Chat lehetővé teszi, hogy Androidos, vagy iPhone készülékünk kijelzőjén is nyomon követhessük klánunk chat csatornáját, illetve néhány eurós havidíj ellenében nem csak nézegethetjük azt, hanem akár írhatunk is majd rá. A screenshotok tanulsága szerint a privát üzeneteket (whispereket) és a klán naptárát is kezelni tudja majd az alkalmazás.

0 Tovább

4Gamers

blogavatar

Hírek, képek, videók, tesztek, ismertetők játékokról játékosoknak.

Utolsó kommentek