Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

World of Warcraft - megérkezett a 4.2-es patch

A mai napon élesedik az európai szervereken a Blizzard MMO-jának legújabb javítása/tartalmi kiegészítője, a Rage of Firelands. A Cataclysm (az utolsó dobozos kiegészítő) megjelenése óta ez a második nagyobb tartalmi csomag, amiben végre új raid contentet is kapnak a játékosok. Az új 10 és 25 fős raid a főellenfele Ragnaros lesz, akivel már egyszer meggyűlt a játékosok baja (jó 5 évvel ezelőtt a Molten Core-ban), de szerencsére a harc teljesen megújult, így azoknak sem lesz unalmas, akik találkoztak az eredeti verziójával. A patch a szokásoknak megfelelően a kasztokat, a kezelőfelületet és a pvp-t is érinti, így rengeteg változással, finomítással nézhetnek szembe a játékosok.

Szintén a patch hozadéka, hogy a WoW kipróbálható verziójáról lekerül az időkorlát, így a max. 20-as szintű 10 goldot felhalmozni képes karakterünkkel akár hónapokig is játszhatunk. Szintén örömteli hír, hogy azon játékosok, akik csak az alap játékkal rendelkeznek, most ingyenesen megkapják a Burning Crusade kiegészítőt.

A teljes patch leírást itt olvashatjátok, a magyar verziót pedig itt.

 

0 Tovább

L.A. Noire - itt az első javítás

Szinte még meg sem jelent a Rockstar legújabb játéka, az L.A. Noire, máris érkezik hozzá az első javítócsomag. Az Xbox 360-ról, illetve a PlayStation 3-ról elérhető patch az alábbi változtatásokat tartalmazza:

  • továbbfejlesztett statisztika a Rockstar Social Club alatt
  • életkor megerősítésének lehetősége DLC-k vásárlásakor
  • néhány kisebb játékmenetbeli és grafikai hiba javítása

 

Még több L.A. Noire:

0 Tovább

World of Warcraft - 4.2 előzetes

Tegnap beszámoltunk róla, hogy a WoW Cataclysm kiegészítője végre megkapta az első content patch-ét, ami az újdonságok mellett rengeteg bugot is hozott magával. A hibák javításán a fejlesztők folyamatosan dolgoznak, így azok hamarosan el is tűnnek a játékból. Azonban a készítőknek más dolga is akad mostanság, ugyanis gőzerővel dolgoznak az új 4.2-es patch-en is. Erre a legjobb bizonyíték a ma kiadott Firelands raid preview videó. A tüzes raidinstanceban a játékosok újra megküzdhetnek majd Ragnaros-szal, aki már a „Vanilla” WoW-ban is főellenségként szerepelt a 40 fős Molten Core-ban.

Még több World of Warcraft:

0 Tovább

World of Warcraft - megérkezett a 4.1-es patch

A mai napon élesedik az európai szervereken a legújabb content patch, a Rise of the Zandalari, melyben rengeteg újdonság és néhány leporolt „régiség” is helyet kapott. A lassan fél éve megjelent Cataclysm kiegészítő óta ez lesz az első tartalmi kiegészítés a világ legnépszerűbb MMORPG-jéhez. A szokásos, kasztokat érintő változtatások mellett a következőkre számíthatunk:

  • Zul’Gurub és Zul’Aman felújított 5 fős változata, utóbbiban az epic felszerelések mellett visszatér az „timed run”-okon megszerezhető medve mount is.
  • Bevezetésre kerül a Dungeon Finder: Call to Arms funkció, mellyel a kevésbé preferált kasztokat próbálják újra aktivitásra bírni.
  • A Guild Finder menüpont behozatalával a klánvezetők és a klán nélküli játékosok dolgát szeretné megkönnyíteni a Blizzard. Ezentúl nem kell Orgrimmar főterén kiabálni a guildek toborzó szövegeit, elég lesz kitölteni az új felület adatlapját és máris minden érdeklődő játékos láthatja, mit is kínál az adott klán.
  • Szintén bevezetésre kerül néhány új, a kezelőfelületet érintő változás is, mint például a karakterválasztó képernyőn, a karaktereink sorrendjének megváltoztathatósága, illetve a karakterünk és a célpontunk infosávjának áthelyezhetősége.

A teljes patch leírást itt olvashatjátok el.

 

Még több World of Warcraft:

0 Tovább

4Gamers

blogavatar

Hírek, képek, videók, tesztek, ismertetők játékokról játékosoknak.

Utolsó kommentek