Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Újraéled a Carmageddon!

Valamikor réges-régen, a MotorStorm, a Split/Second és a Burnout előtt volt egy olyan játék, hogy Carmageddon. A 90-es évek végén nagy sikereket elérő autós játékban (és a folytatásában, melynek zenéjét az Iron Maiden szerezte) gyalogosokat üthettünk el a verseny során, leamortizálhattuk ellenfeleinket, sőt, ez volt az első autóversenyes játék, melyben bármerre kószálhattunk a pályán. És tettük is ezt szívesen, többek közt a gyalogosok túlvilágra küldéséért járó bónuszok megszerzésének céljából.

A mai napon a Stainless Games bejelentette a sorozat negyedik epizódját, a Carmageddon: Reincarnationt.

A készítők szeretnék megtartani az eredeti Carmageddon stílust, a játék fekete humorát, az őrült felszedhető power-upokat és az extrém (autó)rombolást. Hogy milyen platformokon lesz elérhető a Reincarnation még nem tudni, de egy biztos, nem lemezen, hanem letölthető játékként érkezik valamikor 2012-ben.

0 Tovább

Új bérgyilkos - Assassin's Creed: Revelations

Az Assassin's Creed sorozat legújabb epizódjában ismét Ezio Auditore lesz a főszereplő. Ezio-t ezúttal az ottomán birodalom szívébe, Konstantinápolyba vezeti a sors, hogy ott vívja meg csatáját az egyre nagyobb számban jelen lévő templomos lovagokkal szemben. Újra bekerül a játékba a nagy sikerű online multiplayer játékmód (több pályával és játszható karakterrel), valamint forradalmian új játékmenetet kapunk, melyben rejtélyes múltunk felfedezése mellett, az Animus segítségével lehetőségünk lesz bepillantást nyerni a jövőbe is.

Az idei Electronic Entertainment Expo-n (E3) a Ubisoft be is mutatja majd a játékot, mely rengeteg újdonságot és néhány meglepetést is fog tartalmazni. Az Assassin's Creed: Revelations PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra jelenik meg idén novemberben.

0 Tovább

Anno 2070 - bejelentve

A Ubisoft bejelentette Anno sorozatuk legújabb darabját az Anno 2070-et. A városépítgetős valós idejű stratégiai játék ezen epizódja a jövőbe repíti a széria rajongóit. Egy olyan jövőbe, ahol a globális felmelegedés következtében megemelkedett tengerszint átformálta Földünk felszínét. A világ két részre szakadt, megalakult az ipari szemléletű Tycoon-ok, és a velük szöges ellentétben álló, természetbarát Eco-k frakciója. E két oldal közül választhatsz, választásod hatással lesz a környezetedre, városaid kinézetére, az emberek szükségleteire, az egész játékmenetre.

Még nincs vége, olvass Tovább >>>

0 Tovább

The Agency - projekt lelőve

A 2007-ben bejelentett MMO (Massively Multiplayer Online game) fejlesztése számos újragondolás és változtatás után végleg bezárja kapuit. A The Agency-ben egy kém bőrébe bújva kellett volna végrehajtanunk a ránk bízott titkos feladatokat. A kiadó, a Sony Online Entertainment, csak annyit tett közzé, hogy most másik két projektjükre (PlanetSide és EverQuest) fókuszálnak, valamint tovább bővítik online játékaik portfólióját.

0 Tovább
12
»

4Gamers

blogavatar

Hírek, képek, videók, tesztek, ismertetők játékokról játékosoknak.

Utolsó kommentek